Hulp nodig? +32 475 56 16 22

Een nieuwe thuis voor u en uw gezin. Wij regelen alle noodzakelijke formaliteiten en u geniet intussen van uw vrije tijd.

Dienstenaanbod

Wie zijn wij ?

Een nieuwe thuis voor u en uw gezin. Wij regelen alle noodzakelijke formaliteiten en u geniet intussen van uw vrije tijd.

Meeus vastgoed heeft een nauw samenwerkingsverband met een netwerk van onafhankelijke, dynamische makelaars verspreid over gans Vlaanderen en Brussel. De intensieve samenwerking tussen de makelaars onderling is gebaseerd op een doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt en uitwisseling van het aanbod. Dit laat de makelaars toe zowel lokaal maar ook op grotere schaal uw belangen nog beter te behartigen. Dit wil dus zeggen dat potentiële verkopers een enorm groot aantal potentiële kopers kan bereiken en ook andersom. De klant blijft uiteraard altijd centraal staan bij zijn eigen makelaars. De professionele werkwijze en de persoonlijke benadering naar klanten en opdrachtgevers zijn bij uitstek kenmerken, die alle makelaars delen.

Wij staan voor ons verkopend cliënteel garant voor een kosteloze bemiddeling en administratie, zolang uw pand niet verkocht is.

Een aankoopmakelaar, nog niet van gehoord? Meeus vastgoed bemiddelt voor u de aankoop!

Vreemde vaststelling is dat mensen voor de aankoop van een eigendom in ons land zelden beroep doen op een professionele vastgoedbemiddelaar. Wij bieden aan potentiële kopers wat graag onze expertise als vastgoedexpert aan. Daarbij gaan we veel verder dan de klassieke vastgoedmakelaar die enkel een zoekopdracht aanmaakt voor de eigendommen in zijn eigen portefeuille. Buiten ons eigen groot netwerk speuren wij werkelijk heel de vastgoedmarkt af en gebruiken daarvoor alle beschikbare kanalen om zo nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwe aanbiedingen zodat we onze klanten als eerste op de hoogte kunnen brengen van nieuwe panden die aan hun criteria voldoen en u, u geniet intussen van uw vrije tijd.

Controle-instantie: BIV Luxemburgstraat 16B 1000 Brussel, onderworpen aan de deontologische code BIV
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiele borgstelling: BA en borgstelling via NV AXA Belgium, gevolgd door polisnummer 730.390.160
Land van erkenning: België 
Lid van Confederatie van Immobiliënberoepen van Vlaanderen CIB 
Co-owner Immoscoop

Ontdek hier onze troeven op de nationale en internationale vastgoedmarkt.

Wij bieden u tevens een gratis waardebepaling van uw woning.

Ook voor het verhuren van uw eigendom kan u ook bij ons terecht.

Laat de huurwaarde van uw woning hier gratis schatten.

Van A tot Z begeleiden wij u bij de aanschaf of verkoop van uw 2e verblijf.

U zoekt- Aankoopbemiddeling

Een belangrijk onderdeel van onze taak als aankoopmakelaar is tevens het leveren van advies over de renovatiemogelijkheden van een pand.

Via ons netwerk van erkende aannemers én onze marktkennis kunnen we u ook adviseren met betrekking tot...

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw-woningen en appartementen en bouwen met ons zeer innovatief LSF (Light Steel Framing) bouwsysteem of traditioneel zoals u wenst.  Met steelframe kunnen wij de woning-villa opleveren in weken ipv maanden....

Nuttige informatie en links