Hulp nodig? +32 475 56 16 22

NIEUWBOUW EN RENOVATIEADVIES

Een belangrijk onderdeel van onze taak als aankoopmakelaar is tevens het leveren van advies over de renovatiemogelijkheden van een pand.
 
WAT KOST EEN RENOVATIE?
Veelal gangbaar is dat een koper zelf een inschatting tracht te maken van de kosten voor zulke aanpassingswerken. Nog gebeurt het dat bij elke bezichtiging een aannemer wordt aangesproken en meestal rekent die de kost voor de opmaak van een offerte dan eenvoudigweg door naar de klant.
 

EEN CORRECTE INSCHATTING
Door onze samenwerking met verschillende architecten, aannemers en bouwbedrijven kunnen wij geïnteresseerde kopers een correcte inschatting geven van de kostprijs van werken die zij in een pand willen uitvoeren. Ongewenste verrassingen na een aankoop zijn zodoende uitgesloten.

ONZE NIEUWBOUW PROJECTEN

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw appartmenten & woningen

Klik HIER voor een voorbeeld van een moderne niewbouwwoning en HIER voor enkele van onze basismodellen.. WIj bouwen of op uw grond, of we gaan op zoek naar een bouwgrond in uw gewenste regio indien wij er zelf geen in portefeuille hebben.

Bekijk alvast ons huidig aanbod bouwgronden. Wij bezorgen u een vrijblijvende offerte voor een door u gekozen woning. Vraag naar al onze aanpasbare modellen!

Voor nieuwbouw & woningrenovatie advies, contacteer ons