Hulp nodig? +32 475 56 16 22

U ZOEKT - AANKOOPBEMIDDELING

 

Een aankoopmakelaar, nog niet van gehoord? Meeus vastgoed bemiddelt voor u de aankoop!

Vreemde vaststelling is dat mensen voor de aankoop van een eigendom in ons land zelden beroep doen op een professionele vastgoedbemiddelaar. Wij bieden aan potentiële kopers wat graag onze expertise als vastgoedexpert aan. Daarbij gaan we veel verder dan de klassieke vastgoedmakelaar die enkel een zoekopdracht aanmaakt voor de eigendommen in zijn eigen portefeuille.
Buiten ons eigen groot netwerk speuren wij werkelijk heel de vastgoedmarkt af en gebruiken daarvoor alle beschikbare kanalen om zo nog sneller op de hoogte te zijn van nieuwe aanbiedingen zodat we onze klanten als eerste op de hoogte kunnen brengen van nieuwe panden die aan hun criteria voldoen.

WIN-WIN-SITUATIE
Vinden we niet de juiste woning of appartement dan worden we ook niet betaald voor onze diensten. Een win-win-situatie voor de koper die zich zo dagelijks heel wat behoorlijk stresserend online-speurwerk bespaart.

Wij geven u ook advies  over hypotheekleningen, maar ook vele andere mogelijkheden die er tegenwoordig op de markt zijn zoals bv. uitgesteld betalen indien iemand een nieuwbouw wil kopen die nog moet gezet worden, en dus eventueel de grond reeds dient aan te kopen terwijl ze op dat moment huren, of een andere woning hebben. Wij zoeken voor u de beste rentevoeten die op de markt beschikbaar zijn. Vraag voor meer info !

        Maak hier alvast uw zoekcriteria kenbaar

Wij contacteren u zo snel mogelijk terug voor een eerste intake gesprek.