Hulp nodig? +32 475 56 16 22

NIEUW VASTGOEDPORTAAL IMMOSCOOP VEROVERT DE MARKT

06Jul 2016

NIEUW VASTGOEDPORTAAL IMMOSCOOP VEROVERT DE MARKT

Met gepaste trots kunnen we u mededelen dat Meeus vastgoed mede-eigenaar is van immoscoop.be.

Sinds 2016 staat dit nieuwe vastgoedportaal online en heeft de website in korte tijd zijn deel van de koek op de online vastgoedmarkt opgeëist.

We hebben samen met collega-vastgoedmakelaars uit de provincie deze website opgestart na een grondige marktanalyse. Met het huidige overaanbod van websites, waarbij elk domein zijn eigen toeters en bellen heeft, was het voor u als consument – maar ook voor ons als professional – soms moeilijk zoeken.

Immoscoop profileert zich als een uiterst gebruiksvriendelijke website die zich voornamelijk richt op de vastgoedprimeurs. Dat is het allernieuwste vastgoed dat op de markt komt, en waar bijgevolg een meer dan gezonde interesse voor is.

Alle toonaangevende vastgoedmakelaars uit de ganse provincie hebben zich er achter gezet. We nodigen u dan ook graag uit om in uw zoektocht naar een gepast pand het nieuwste op de markt te ontdekken via www.immoscoop.be.

Om het u zo comfortabel mogelijk te maken kan u zoeken op zowel regio, prijs, én via een handige kaart. Kosten noch moeite zijn gespaard om de essentie van een overzichtelijke website naar voren te brengen. Probeer het maar eens!