Hulp nodig? +32 475 56 16 22

Bosrijk gelegen bouwgrond van 2510 m²

184 000€
te koop
grond
bouwgrond
verkocht
2 510m²
Zandvenweg ZN
2990 Wuustwezel
België
0
0

Beschikbaarheid: 
vanaf akte
Investeringsgoed: 
Neen
Referte: 
3395980

Bosrijk gelegen bouwgrond van 2.510m² gelegen aan de Zandvenweg te Wuustwezel.

LOT 7: Een perceel bouwgrond, gelegen tegen de Zandvenweg, groot volgens meting twee duizend vijf honderd en tien vierkante meter (2.510,00 m2), zijnde lot 7 van de verkaveling.

Bouwgrond voor open bebouwing gelegen in woongebied met bosrijk karakter. Het gebied is bestemd voor permanent wonen (domiciliëring is toegestaan) en weekendverblijf. Het perceel bevindt zich op enkele minuten rijden van het centrum van Wuustwezel. Conform de stedenbouwkundige voorschriften mag een woning worden gebouwd met een bebouwbare grond oppervlakte van 100m² en de bouwhoogte bedraagt max. 7m. Meer informatie te verkrijgen via aanvraag of via een afspraak op ons kantoor.
Wij kunnen hier bouwen: zie enkele van onze woningen op de foto's (dit zijn enkele voorbeeldmodellen, niet contractueel verbonden). Kleiner of groter kan naargelang de bouwvoorschriften die u in bijlage vindt.
Wij bouwen op maat en dit ofwel traditioneel, houtskelet, ofwel met ons innovatief systeem van super geïsoleerde betonbouw. De keuze is aan u!

Deze bouwwijze biedt: dat de woning veel sneller klaar is, zeer goede isolatie wat de EPB ten goede komt, een oersterke woning, zeer goede thermische en akoestische eigenschappen, enz.

Prijzen vanaf 360.000 euro, sleutel op de deur incl. grond en woning - excl. registratie en btw.
Enkel ruwbouw winndicht is ook mogelijk.

Voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte, contacteer Matthias op het nummer 0471/57.85.55 of mail naar m.vandenavont@meeus-vastgoed.be.

Er is geen bouwverplichting!

Binnenkant

Bewoonbare oppervlakte: 
0m²
Garage beschikbaar: 
Neen
Gemeubeld: 
Neen

Buitenkant

breedte aan straatkant (breedte): 
56,00m
Aantal gevels: 
4
Tuin: 
Neen
Terras: 
Neen
Parking: 
Neen

Energie / nutsvoorzieningen

bodemattest (ja/nee): 
Ja

Omgeving

Buurt (type): 
bosrijk
Implantingsplan (ja/nee): 
Ja
Plan van het kadaster (ja/nee): 
Ja

Documenten

Meeus Vastgoed