Hulp nodig? +32 475 56 16 22

PROJECTONTWIKKELING

 

Voor de ontwikkeling van meergezinswoningen, groep-woningbouw, woonerven, verkavelingen en commerciële ruimtes zoeken we naar bouwgronden, projectgronden en/of afbraakpanden.

Wij zijn gespeciaiseerd in nieuwbouw-woningen en appartementen.

Beschik je zelf over een projectgrond die je misschien wenst te verkavelen of heb je weet van dergelijke ontwikkelbare gronden of afbraakpanden in eigendom van familie, vrienden of derden, neem dan gerust contact met ons op om vrijblijvend en in alle discretie de diverse mogelijkheden te bespreken. Wij voorzien trouwens zeer aantrekkelijke premies voor onze tipgevers!

Waarom kiezen voor Meeus vastgoed-projectontwikkeling & zijn partners?

  • U kan terugvallen op bijna 30 jaar ervaring
  • We zorgen voor professionalisme en technische know-how
  • We halen het beste rendement uit uw projectgrond
  • Elk dossier wordt nauwlettend opgevolgd
  • Al onze adviezen zijn onderbouwd met een duurzame en toekomstgerichte visie

Kortom, de juiste projectpartner is bij dergelijke investeringen immers goud waard.
Meeus  kent de markt en weet welk type project op uw grond het best tot zijn recht komt.
Bovendien beschikken wij over de nodige ervaring om het project van A tot Z professioneel te omkaderen en met een duidelijke visie een mooi resultaat neer te zetten.

Wenst u niet zomaar uw eigendom te verkopen maar zelf een project te realiseren, en dit in samenwerking met een gevestigde aannemer?

Heeft u al eens gedacht aan een vastgoedruil zonder daarbij zelf uw kostbare tijd en energie te moeten investeren?

Een vastgoedruil waarbij u naar wens de keuze maakt uit bv.enkele appartementen in de nieuwe residentie? Die nieuwbouwappartementen leveren u nadien niet alleen een hogere jaarlijkse huurwaarde dan voorheen, maar garanderen u ook een sterke meerwaarde zonder dat u zich zorgen hoeft te maken wat betreft onderhoudskosten, verkrotting of taksen op leegstand. Kortom, u vermindert niet de waarde van uw patrimonium, maar door herinvestering in nieuwbouw wordt uw portefeuille wel een stuk jonger, wat opnieuw hogere huurwaarde met zich meebrengt.

Denk er eens over na en bel ons gerust voor een vertrouwelijk gesprek

Bezorg ons alvast enkele details van uw projectopportuniteit