Hulp nodig? +32 475 56 16 22

Mooi gelegen bouwgrond voor halfopen bebouwing

110 000€
te koop
grond
bouwgrond
te koop
289m²
Oude Steenovenweg 0
2230 HERSELT
België
0
0

Beschikbaarheid: 
vanaf akte
Beschikbaar vanaf: 
1 jun 2016
Staat: 
te bouwen
Investeringsgoed: 
Neen
Kinderen toegelaten: 
Neen
Referte: 
2511249

Mooi gelegen bouwgrond voor halfopen bebouwing met kleine tuin in het begin van een zijstraat van het centrum. Vlak bij alles bij, zoals bakkers, Colruyt, financiële instellingen en school. Ideaal voor het bouwen van een ruime en rustig gelegen HOB eengezinswoning met een tuin en toch vlak bij alles bij in een rustige straat.

In bijlage kan u een berekend voorbeeldmodel inzien. Prijs grond + All In! sleutel op de deur.
Prijs grond incl. woning : prijzen 325.000 - 375.000 euro ALL IN ! ( inclusief Btw, registratie + notaris erelonen architect, EPB-berekening en veiligheid) Dit is een ruime woning met 3 slpk en garage, maar kleiner of groter kan natuurlijk ook.

Wenst u liever een woning winddicht of uw eigen idee laten uitwerken, dat kan ook en volledig vrijblijvend. U kan bij ons terecht op kantoor, of wij komen vrijblijvend bij u thuis langs. U heeft nog volledige inspraak in stijl, plan/oppervlakte en materiaalkeuze. Aannemingscontract conform de wet Breyne. Indien gewenst kan men bepaalde afwerkingsposten zelf doen. Aarzel niet en vraag vrijblijvend uw gepersonaliseerde offerte! Heeft U zelf al een grond en eigen plannen of ideeën om te bouwen ? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende gedetailleerde offerte.Binnenkant

Bewoonbare oppervlakte: 
0m²
Garage beschikbaar: 
Neen
Gemeubeld: 
Neen

Buitenkant

Aantal gevels: 
2
Tuin: 
Neen
Terras: 
Neen
Parking: 
Neen
Xy coordinaten (x): 
51,00
Xy coordinaten (y): 
4,00

Documenten

Titel advertentie (vul titel in): 
Mooi gelegen stuk bouwgrond ( Lot 2 )
Meeus Vastgoed